Salon optyczny

Salon optyczny

Wnętrze salonu optycznego Italooptica zostało zmodernizowane naturalnymi materiałami sklejką liściastą i drewnem. Do konstrukcji ekspozytorów oprawek okularów w witrynach sklepu użyto stalowych drążków z regulowaną wysokością aż 50-ciu okrągłych półek. Ekspozycja widoczna z zewnątrz salonu stanowi dekorację i jednocześnie przepierzenie, które obejmuje wnętrze tworząc ciepłą i lekką przestrzeń. Ściana marek okularów premium to przede wszystkim … Continue reading Salon optyczny

Read more
Zabudowa holu

Zabudowa holu

Szafy w zabudowie holu to w budynku dużego biurowca to forma wydzielenia kantyny i strefy relaksu. Meble wykonane są z jasno szarego laminatu, a od strony korytarza i open space wykończono je elementami sosnowymi. Są to obłożenia ścian z forniru sosnowego oraz fronty z sosny barwionej na kolor brunatny. Przejście do wnętrz socjalnych i okno … Continue reading Zabudowa holu

Read more
Strefa kuchenna

Strefa kuchenna

Strefa kuchenna dedykowana pracownikom dużego biurowca dzieli się na część kuchenną i jadalnianą w wyjściem taras. Pomieszczenie zostało wyznaczone szarą zabudową z oknem na hol, w której kryje się dodatkowe miejsce na przechowywanie. W kuchni użyto laminatów HPL najwyższej jakości, odpornych na wysoką eksploatację, temperaturę, zarysowania i uderzenia. Fronty szafek górnych pokryte są powłoką aluminium … Continue reading Strefa kuchenna

Read more
Komoda

Komoda

Komoda Brinkk to przykład mebla zaprojektowanego w każdym detalu. Prototyp komody został sklejony w monolicie z MDF-u i dokładnie wyszlifowany, a następnie fornirowany barwionym dębem, tak aby słoje sprawiały wrażenie mebla wyciętego z bloku drewna litego. Zastosowaliśmy czarne zawiasy włoskiej marki Salice. Natalia Wieteska za ten mebel otrzymała nagrodę Red Dot Design Award, ponad to … Continue reading Komoda

Read more
Sklep

Sklep

Projekt sklepu z markowym obuwiem został zrealizowany w Łodzi na ulicy Piotrkowskiej. Stworzyliśmy ladę sklepową w całości lakierowaną grafitowym matem, a także zaplecza sklepu. Pozostałe elementy wystroju to między innymi lakierowane stelaże stalowe oraz ciekawie zastosowana gąbka akustyczna. Autorami projektu jest zespół Moomoo Architects. Więcej: MOOMOO

Read more

Najnowsze komentarze

    Archiwa

    Kategorie

    • Brak kategorii
    Call Now Button